قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ردپای عربستان سعودی در ترور برادر رهبر انصارالله یمن

ردپای عربستان سعودی در ترور برادر رهبر انصارالله یمن سرویس‌های اطلاعاتی یمن موفق شدند در کمتر از 12 ساعت تیم ترور برادر رهبر انصارالله یمن را شناسایی و 80 درصد آن‌ها را بازداشت کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع موثق در یمن از شناسایی و بازداشت عاملان ترور شهید «ابراهیم بدر الدین الحوثی»، برادر « عبدالملک الحوثی »، رهبر انصارالله این کشور خبر دادند.

 

 شبکه المیادین لبنان شامگاه جمعه (۱۸ مرداد) به نقل از این منابع گزارش داد که سرویس‌های امنیتی یمن ، تیم ترور شهید ابراهیم را شناسایی کرده و موفق شده‌اند که ۸۰ درصد آن‌ها را بازداشت کنند. این منابع گفته‌اند که افراد بازداشت شده تحت بازجویی هستند.

 

منابع المیادین گفتند که تیم ترور برادر عبدالملک الحوثی وابسته به وزارت استخبارات (اطلاعات) عربستان سعودی بوده و تحت نظارت یکی از سرکرده‌های شبه نظامیان در رژیم سابق (علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهور معدوم یمن) فعالیت می‌کرد.

 

وزارت کشور یمن (وابسته به دولت نجات ملی) صبح جمعه اعلام کرد که ابراهیم بدرالدین الحوثی، برادر «عبدالملک الحوثی» به دست مزدوران وابسته به ائتلاف سعودی به شهادت رسیده است.

 

هنوز جزئیات شهادت ابراهیم حوثی و اینکه کجا و چه زمانی به شهادت رسیده، منتشر نشده است و وزارت کشور یمن نیز در این باره توضیحات بیشتری نداده است.

 


با این حال، وبسایت خبری «الخبر الیمنی» به نقل از «عبدالحافظ معجب»، از مجریان شبکه تلویزیونی «الساحات» نوشت که شهید ابراهیم الحوثی بعد از آنکه تماسی از یکی از افراد معروف دریافت می‌کند تا مشکل بزرگی را حل کند، به منزل وی در منطقه «حدة» واقع در جنوب شهر صنعاء، پایتخت یمن می‌رود.

 

بر اساس ادعای این فرد، شهید حوثی و فرد همراه‌ش بعد از اینکه به منزل فرد مذکور می‌رسند، بنا به درخواست افراد حاضر در آن خانه، سلاح خود را در خودرو می‌گذارند و به محض ورود آن‌ها به خانه، به سمت آن‌ها تیراندازی می‌شود و به شهادت می‌رسند.

 

معجب می‌گوید سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی وزارت کشور دولت نجات ملی بعد از این حادثه به منطقه اعزام می‌شوند و بعد از تفتیش چند خانه، شمار زیادی از تیم ترور را بازداشت می‌کنند.

 

شهید ابراهیم حوثی متولد ۱۹۷۸ (۴۱ ساله) در حومه شهر صعده واقع در شمال یمن است. او در جریان درگیری با شبه نظامیان دولت مستعفی «منصور هادی» در صنعاء در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۵ نقش فرماندهی را بر عهده داشت که منجر به فرار «منصور هادی» به «عدن» و سپس به عربستان سعودی شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار